Judy

DR. HOOK, THE PAIN CATCHER
DE ANDERE FYSIOTHERAPEUT, PSYCHOLOOG, COACH EN MASSEUR !

Deel ook uw succes verhaal met ons!

De ervaringen die u hier leest zijn geschreven door mijn cliënten. Omdat het zeer persoonlijk kan zijn, is soms op verzoek van de cliënt alleen de voornaam, initialen of helemaal geen naam genoemd.

Angelique, injectie-angst, 2021

Wauw wat bijzonder! Dankzij
Judy Hoekstra is het gewoon gelukt.
Wat ben je een bijzondere vrouw met een warm hart
Ik ben je eeuwig dankbaar super super bedankt !

Gaby, 2021

De sessies bij Dr. Hook zijn een belangrijke schakel geweest in mijn verdere persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mogen ervaren waar de lading voor mij zit en hoe ik die kan oplossen om weer meer zelfbeschikking te krijgen. Daarnaast is dr. Hook een erg betrokken vrouw die gelijk aanvoelt hoe zij jou het beste verder kan helpen. Ik zou haar zeker aanbevelen wanneer je ladingen wenst op te lossen en jezelf een boost gunt!

Daniëlle

Judy kenmerkt zich als een vrouw, die met veel betrokkenheid, eerlijkheid en nuchterheid zich inzet om haar cliënten te helpen hun problemen op te lossen. Met zowel haar eigen professionele deskundigheid als haar eigen levenswijsheid, doet ze dit op een manier waarbij verschillende methoden worden ingezet indien nodig. Ze is een uitstekende coach, therapeut op zowel fysiek, mentaal, emotioneel alsmede bewust en onbewust vlak, die ik zeker ter harte aanraad. Persoonlijk ben ik na start van mijn traject met Judy erachter gekomen dat niets menselijks ons vreemd is en dat als een oude emotie/lading in je lichaam/onbewustzijn is opgelost er ruimte is voor geheel iets anders. Een positieve wending voor ander gedrag, nieuwe stappen.

“2020”

Toen ik Judy belde om meer informatie te verkrijgen over All Brain coaching en therapie, voelde het goed om mijn verhaal te doen. Eindelijk iemand die oprecht reageerde als mens en niet haar praatje deed om een cliënt “naar binnen te halen”. Sterker nog; ik kreeg nog een paar keer de vraag of ik het zeker wist aan de hand van de uitleg en de diverse obstakels die ik kon tegenkomen.
Mijn besluit stond vast; we gaan er voor! Zelfs nu ik voor mezelf een deadline had gesteld en het traject in 8 weken wilde afronden terwijl er 6 – 8 maanden voor staat. Judy ging die uitdaging met me aan, met de kanttekening dat ik daardoor eerder af kon haken, omdat het proces te heftig zou kunnen zijn.
Elk bezoek voelde vertrouwd, ik werd op mijn gemak gesteld en ik kon alles vertellen. Mijn emoties de vrije loop laten. Elke bijeenkomst stond in het teken van een ander onderwerp, maar er was ruimte om ergens op terug te komen of de tijd anders in te delen als ik daar behoefte aan had. De oefeningen hebben mij geholpen de lading van de emotie af te halen waar ik tijden mee rond liep. Judy heeft mij laten zien dat ik anders naar situaties kan kijken, maar nog belangrijker voor mij; er een ander gevoel aan over kan houden.
Het mooie vind ik dat Judy ook na het traject laat zien dat ze zich betrokken voelt en interesse blijft tonen hoe het met je gaat. Iets wat ik niet altijd kan zeggen van andere coaches, trainers en mensen die in een periode met jou aan het werk zijn, maar je vervolgens nooit meer hoort.
Bewonderingswaardig!

Dick, 2018

Vanuit het idee dat het leven nooit is voltooid, je blijft immers aan je leven werken, merkte ik bij mezelf dat ik al langere tijd in een soort denken zat over onder andere de onderwerpen de dood, die ongetwijfeld ook bij mij komt en over zingeving. Toch niet de minste onderwerpen.

Ik kwam hierover in gesprek met Judy Hoekstra en zij vertelde mij dat Allbrain therapie je onder andere helpt het inzichtelijk te maken van je denkwijzen en denkblokkades en zij geeft deze therapie. Wat zij erover vertelde boeide mij en dat is dan ook de reden dat ik Allbrain therapie ben gaan volgen bij Judy Hoekstra van Dr. Hook.

Mijn verwachtingen c.q. doelstellingen waren meer te leven in het moment en kunnen loslaten. Daardoor groeien naar een completer mens.

De therapie zelf duurde nagenoeg een jaar, ongeveer om de twee maanden waren er intensieve sessies die ongeveer twee uur duurden. De periode tussen de therapiesessies zijn bedoelt voor de verwerking, bewust en onbewust van de therapie.

De sessies werden in een sfeer van rust en vertrouwen gegeven, ik voelde me gehoord. Judy gaf me inzicht in mijn emoties en wat deze met mij doen. Belangrijk ook is dat je weer meer bewust wordt van je (signalen in je) lichaam en niet alleen in je hoofd zitten.

All Brain therapie is voor mij niet zoiets als een ‘Aha erlebniss’ geweest, in die zin dat je opeens het licht ziet. Het is voor mij meer een groeiproces geweest. Ik merk achteraf dat ik zelfbewuster ben geworden en lichter leef. Ik heb het gevoel dat ik (nog) meer levenslust heb.

Het is zijn investering in tijd en geld zeker waard geweest. Voor anderen zou ik willen zeggen: “Gun jezelf dit groeiproces”.

2020:

Alles is weg. In maanden niet zo goed geslapen.

H.G.

Ik ben bij Judy in behandeling voor massage therapie. Ik heb snel last van vastzittende spieren en gewrichten waardoor pijnklachten en/of bewegingsbeperkingen ontstaan. Na één behandeling voelden mijn rug en benen al veel soepeler.
Ik doe meer behandelingen dan gemiddeld omdat ik nog de neiging heb om stress vast te zetten op mijn spieren en gewrichten en ik wil mijn lichaam leren dat het ondanks stress soepel kan blijven.
Ik vind de behandeling vaak pijnlijk maar ook daarin zie ik verbetering. In het begin kon Judy me nauwelijks aanraken en moest ze eerst een zachte massage toepassen voordat ze aan het echte werk kon beginnen. Nu kan ze al veel meer druk uitoefenen. Na de behandeling voel ik me altijd warm, soepel en prettig.
Ik ervaar Judy als een prettige en respectvolle therapeute. Ze vindt het een uitdaging om verder te zoeken als een klacht niet direct verdwijnt. Ik ga voorlopig nog even door.

Peter, 2017

Terugkijkend; de beste hulp om echt in de diepte van jezelf te komen.
Hele oude ‘wonden’, diep verborgen (en verborgen gehouden) pijn-plekken, overschreeuwd of op andere manier mee om te proberen te gaan, kwamen echt los.
Weg zijn de boosheid, oud zeer… Ik vind het allemaal goed.
Leef meer in het moment dan ik dàcht dat ik dat al deed…
’t komt zoals ’t komt…
Wat met behulp van 2 psychologen niet echt lukte, nu overwonnen.
Dankjewel Judy.

Linda, 2017

Als ik terug kijk dan was en is dit een hele reis. In deze zomer had ik mijn laatste sessie.
Al tijdens de therapie veranderde ik en dat doe ik nog steeds,  zo blijkt uit mijn naaste omgeving.  Zelf merk, zie of voel ik dat helemaal niet. Als ik terug kijk naar het begin dan wel. Veel emoties losgelaten en zaken zijn geen issue meer en zitten niet meer in de weg. Voor mij voelde en voelt dat bevrijdend.
Voordat ik weer een sessie had,  zag ik er al tegenaan,  achteraf bleek dat ik al in de ‘lading’ zat die hoorde bij het onderwerp van de sessie,  da’s heel apart en merk je zelf ook niet. Blijkbaar zet het een het ander in werking.
Heel mooi hoe je naar de kern van je gevoel gaat, het gevoelcentrum zoals Judy dat noemt, contact maken met je innerlijke ik, vandaar uit doe je alles, beleef je je gevoel en de situaties die daarbij horen. Zo los je de dingen op die je dwarszitten of waarin je vastzit. Je verandert dus je gevoel ten opzichte van de situaties waar je in zat, bijzondere ervaring.

Bij de traditionele therapie wordt er gepraat,  beredeneerd en eventueel de link gelegd met je emotie. Er wordt vaak gezocht naar oorzaak, gevolg. In tegenstelling tot deze therapie,  hier start en eindig je in je gevoel en dat is heel verfrissend, een andere kijk op de zaken die mij zeker heeft geholpen en nog steeds helpt.

Johanna, 2016

De behandeling heb ik als zeer prettig ervaren.
Ze neemt alle tijd en luistert goed.
Het hele lichaam wordt behandeld, omdat de klachten die je hebt meestal op een andere plek ontstaan.
Door de combinatie van behandelmethodes is het een zeer complete behandeling.
Het drukken op de triggerpoints kan wat pijnlijk zijn, maar het helpt echt.
En als daarna het lopen weer beter gaat en je je hoofd goed kunt draaien, ga je als een blij mens de deur uit.

2016

Ik was er eerst toch wel sceptisch over of ‘massage therapie’ wel zou werken. Toch geprobeerd op aanraden van kennissen. En ik moet zeggen: “het werkt”. Mijn rugpijn en problemen met mijn schouders zijn snel opgelost.