• Hebt u het gevoel dat u wel wat steun kunt gebruiken in deze tijd van alleen zijn door Corona en lockdown?
  • Worden problemen die u zonder Corona-maatregelen nog wel hanteren kon nu teveel en nemen de overhand?
  • Of raakt u in de stress omdat u van werk moet veranderen of uw bedrijf schade ondervindt van de maatregelen?

Coaching op basis van de All brain methode kan u in deze moeilijke tijd helpen weer beter in uw vel te zitten. Omdat ook de financiële mogelijkheden voor sommigen mensen door de maatregelen een rol kunnen spelen kunnen mensen die financieel getroffen zijn door de Corona-maatregelen korting van 10% van mij ontvangen op een coachingssessie.

Waarom deze vorm van coaching?

De All brain methode gaat erover dat we opgevoed worden om in de maatschappij te kunnen functioneren. Dat  betekent aanpassen aan de normen en waarden om ons heen. De Corona-crisis maakt ons dat nu wel heel duidelijk. Want de normen en waarden die we kenden, die mogen niet meer. We hebben geleerd rationeel om te gaan met de beperkingen die we opgelegd krijgen. We moeten immers passen binnen het gezin, de school, het werk,  de maatschappij. Maar ineens zijn alle normen en waarden veranderd! En nu? Ons brein draait overuren om de opkomende gevoelens te kunnen hanteren en onderdrukken.

Voor de een angst: wat als ik ziek wordt?

Voor de ander: Waarom mag ik niet meer leven zoals ik wil?

Met All brain coaching kunt u snel uw breinactiviteiten weer tot rust krijgen. Alle breinen, dus het denken, het voelen en intuïtie krijgen weer kans op een normale manier te functioneren.

Wat is er mogelijk?

Neem contact op, samen kijken we welke mogelijkheden er zijn om weer rust in uw leven te krijgen.