OVER2020-05-25T08:10:27+00:00

Even voorstellen

JUDY HOEKSTRA alias Dr. Hook

Als “Pain Catcher” is het mijn doel om samen met u de oorzaak van de pijn te vinden, op te lossen en u weer in uw kracht te zetten.

Wie ben ik

Ik ben Judy Hoekstra, sinds 2000 alternatieve therapeut.

Mijn motto is dat een mens kan veranderen en niet met  pijn hoeft te blijven leven. Ik streef ernaar om samen met u de pijn weg te halen. Als dat niet lukt, dan op zijn minst de pijn te verlichten, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Daarom noem ik mezelf ‘pain catcher’. Ik streef ernaar dat u  zelf weer ‘in control’ komt. Met passie en plezier werk ik aan het verlichten van lichamelijke en/of geestelijke problemen.

Hoe werk ik

Omdat pijn of ongemak altijd een oorzaak hebben, behandel ik niet alleen de klachten, maar zoek ook naar de oorzaak, ‘het haakje’, waar klachten aan vast zitten, zodat de oorzaak opgelost kan worden en de kans dat klachten weg blijven groot is. Ik heb in de loop der jaren verschillende technieken geleerd, die ik naar eigen inzicht combineer bij de behandeling van klachten.

Ik heb twee soorten therapie, die ook gecombineerd kunnen worden indien nodig:

All brain-therapie: gericht op mentale problemen, de therapie bestaat dit bestaat uit gesprekken en met een concentratie/ontspanningstechniek het oplossen van (onbewuste) emoties die de problemen veroorzaken. Voor het oplossen van de emoties worden autonoom werkende systemen gebruikt, zoals het brein, het Second Brain en het hart-brein.

Deze therapie kan ook gebruikt worden bij onverklaarbare lichamelijke problemen.

Massage-therapie: is gericht op de behandeling van fysieke klachten, door de combinatie van diverse fysieke technieken. De behandeling is holistisch, dus gericht op het gehele lichaam, zodat niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak weg gehaald worden.

DR. Hook

“Als  “Pain Catcher” is het mijn doel om samen met u de oorzaak van de pijn te vinden, op te lossen en u weer in uw kracht te zetten”.

Afspraak maken